Voorburgs Dagblad | The Flooring Company partner Voorburgs Dagblad

The Flooring Company partner Voorburgs Dagblad

mainImage
Jim Lassooij (zittend) brengt een toost uit op de samenwerking met Digitaal Dagblad. Media-adviseur Bart Bakker (links), ICT-specialist Ray Ramsaran en Vastgoed-ondernemer Erik Muller toosten op de achtergrond mee. Ook zij hebben goede ervaringen met The Flooring Company.

The Flooring Company is partner geworden van Voorburgs Daglad. De specialist uit de Frederikstaat in Den Haag in alle soorten vloeren is een grote speler in Den Haag en omliggende gemeenten als Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer.

"Voorburgs Dagblad gaat zowel in de particuliere als de zakelijke markt de (digitale) positionering van The  Flooring Company verzorgen", zegt media-adviseur Bart Bakker. "Hun directeur Jim Lassooij is een gewaardeerde relatie van ons, die zijn expertise en ervaring graag met zijn relaties en onze lezers deelt. Hij zit bijna zijn hele leven in de vloeren. Zijn kennis op het gebied van vloeren is indrukwekkend. Hij startte zo'n dertig jaar geleden zijn loopbaan in de vloerenbranche, zowel in de advisering als de verkoop bij grote multinationals. Nu zorgt hij er samen met zijn team van gepassioneerde adviseurs en vloerenleggers voor dat iedereen de vloer krijgt die bij hem of haar past". 

"Digitaal Dagblad, waarvan Voorburgs Dagblad een editie is, heeft een groot netwerk opgebouwd", reageert Jim Lassooij. "Met media-adviseurs als Bart Bakker zijn zij in staat om je bedrijf bij de juiste doelgroepen zichtbaar te maken. Ik kijk uit naar de samenwerking. Ik was overigens bij het onlangs gehouden Meijs & Alink Vastgoed Debat dat Bart Bakker samen met Benedikte Zijlstra organiseerde met deelnemers met kennis van zaken als Vastgoed advocate Marie-Christine Veltkamp. Bijzonder interessant en inspirerend. Een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is". 

 


Foto: Voorburgs Dagblad