Voorburgs Dagblad | Favoriet Sport verhuist naar Leidschenveen

Favoriet Sport verhuist naar Leidschenveen

mainImage

Favoriet Sport houdt momenteel een totale leegverkoop in het oude pand van V&D in Leidsenhage. “We verhuizen naar Leidschenveen naar winkelcentrum ’t Hoge Veen aan de Simon Carmiggelthof 112 in Leidschenveen”, vertelt retailmanager Natali van Meerten. “In ons ruime assortiment gaan daarom alle artikelen met -25% extra korting over de toonbank. We nodigen iedereen uit om hiervan te profiteren en zijn slag te slaan”.

De kortingen zijn inderdaad opmerkelijk. Op de tweede etage van het oude pand van V&D is het opvallend hoe voordelig de artikelen voor bijvoorbeeld voetbal, tennis, hockey, de wandel- en de fietssport worden aangeboden. Ook heeft Favoriet Sport voor jong en een uitgebreide moderne casual kledinglijn. Kortom, het is voor de koopjesjagers momenteel ‘the place to be’. “De totale leegverkoop  met -25% extra korting duurt tot en met a.s. zondag 23 juni.

Begin juli gaan we ons nieuwe pand in Leidschenveen betrekken”, aldus Natali van Meerten. “De kans dat Favoriet Sport terugkeert naar de Mall of the Netherlands is overigens ook bijzonder groot”. Voorlopig zijn we voor iedereen vanaf begin juli in winkelcentrum ’t Hoge Veen in Leidschenveen te vinden”.


Door: Bart Bakker