Voorburgs Dagblad | Ernest Piet store manager bij Only for Men

Ernest Piet store manager bij Only for Men

mainImage
Marco Pallandt, area manager van Only for Men, overhandigt Ernest Piet de sleutel van de fraaie vestiging in Voorburg.

Ernest Piet is vanochtend begonnen als de nieuwe store-manager van Only for Men Voorburg. Nadat hij aan de crew van de fraaie vestiging was voorgesteld, kreeg hij van 'area manager' Marco Pallandt namens de directie de sleutel van het pand overhandigd. "Een bijzonder moment waar ik bijzonder blij mee ben", reageert Ernest Piet, die ook een toespraak voor het personeel hield. Hieruit bleek dat hij ontzettend veel zin in zijn nieuwe uitdaging heeft en met elkaar van Only for Men Voorburg een bruisende vestiging wil maken.

"Ik ben trots om te mogen zeggen dat ik start als store manager in de Mensperience Store in Voorburg", laat Ernest Piet op zijn Facebookpagina weten. "Wat heb ik Voorburg gemist maar zal ook zeker mijn mooie tijd bij Hudson’s Bay niet snel vergeten. Kijk op onze website www.onlyformen.nl voor de openingstijden en tot snel voor een heerlijk kopje koffie (of thee) in de mooie winkel aan de Herenstraat 177".

"We hebben enorm veel vertrouwen in de expertise en ervaring van Ernest Piet", zegt Marco Pallandt. "Met elkaar maken we op deze wijze een soort van nieuwe start. Only for Men Voorburg is nu weer op volle oorlogssterkte als we kijken naar de personele bezetting. We hebben er met z'n allen veel zin in. Iedereen is uiteraard uitgenodigd om Ernest Piet de hand te schudden en met hem kennis te komen maken".

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad