Voorburgs Dagblad | Businessclub VOC vergadert in Veur Theater

Businessclub VOC vergadert in Veur Theater

mainImage
Gezelligheid kent geen tijd bij businessclub VOC waar onlangs ook wethouder Astrid van Eekelen (derde van links) te gast was.,

Vast onderdeel in de VOC businessclub jaarplanning is de Algemene Ledenvergadering. "Zoals gebruikelijk kiezen we hierbij voor een bijzondere locatie, en houden we het 'officiële' gedeelte zo kort als mogelijk/nodig. Dit jaar zijn we te gast bij VOC-lid Het Veur Theater op maandag 6 mei", meldt het bestuur van de populaire businessclub uit Leidschendam- Voorburg. "Natuurlijk worden we ontvangen met een hapje en een drankje en na de vergadering wordt een buffet geserveerd in de gezellige bar. Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor VOC-leden ontvangen tijdig een uitnodiging, Helaas zijn bij deze bijeenkomst geen introducés mogelijk; bij de volgende bijeenkomst zijn ze weer van harte welkom". 

Het Veur Theater
De naam 'Veur' is min of meer in dezelfde periode ontstaan als de VOC (dwz, de 'echte', de De Vereenigde Oostindische Compagnie). Het Veur Theater is gehuisvest op een historische plek in Leidschendam, het in 1908 door architect Klumper ontworpen kerkje, gelegen aan de Damlaan nr. 44 in Leidschendam. Op de Damlaan is gedurende winkelopeningstijden een maximale parkeerduur van 1,5 uur d.m.v. een blauwe schijf van kracht. Achter het theater (Rijnlandstraat) is voldoende gratis parkeergelegenheid en aan het einde van de Damlaan bevindt zich de parkeergarage onder het Damplein, gratis toegankelijk en open tot 00:00 uur.

Meld u snel aan!

Het programma voor maandag 6 mei 2019:
17:30 Ontvangst met hapje en drankje
18:30 Start ledenvergadering
19:00 Start buffet/walking dinner

Wij hopen u allemaal te ontmoeten op maandag 6 mei.

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad