Voorburgs Dagblad | 'Ambassadeurs van Only for Men'

'Ambassadeurs van Only for Men'

mainImage
Ernest Piet (links) en Bart Bakker (rechts) bij Only for Men voor het enorme assortiment van overhemden.

Het kledingconcern Only for Men is met veel vestigingen en een omvangrijke webshop een grote speler in de retailbranche. De grootste winkel is gevestigd aan het einde van de Herenstraat in Voorburg en wordt gerund door store-manager Ernest Piet. Met een heel team van kledingspecialisten is onder zijn leiding een een groot vast klantenbestand opgebouwd. Maar wie zijn nu eigenlijk de gezichten achter Only for Men in Voorburg? Door middel van een serie verhalen, genaamd ‘De ambassadeurs van Only for Men’, worden zij de komende weken door journalist Bart Bakker in Voorburgs Dagblad zichtbaar gemaakt.

“We kijken uit naar de verhalen”, reageert Ernest Piet. “Veel van onze kledingspecialisten zijn in de nabije omgeving woonachtig en hebben een groot sociaal netwerk. Zij krijgen nu eens alle gelegenheid om hun visie en gevoel, met betrekking tot Only for Men’, uit te dragen. Onze medewerkers zijn tenslotte ook onze ambassadeurs". 

“Deze vorm van storytelling is een mooie uitdaging”, vult Bart Bakker aan. “Het blijft een eer om de digitale positionering van Only for Men te verzorgen. Daarbij is het plezierig samenwerken met Ernest Piet en zijn team. Zij hebben er écht verstand van. Daarbij heeft Only for Men een enorm assortiment. Het is bijna vreemd als je er niet bent geweest. Deze store is een absolute aanrader voor de Haagse regio. Inderdaad, ook mijn kostuums, overhemden, truien en schoenen komen er vandaan. Ook ik voel me een ware ambassadeur van Only for Men”.


Foto: Digitaal Dagblad