mainImage

Vrijwilligers door gemeente in het zonnetje gezet

Wethouder Bianca Bremer brengt een toost uit op de vrijwilligers.
8 december 2022, 11:04 uur
Lokaal

Vrijwilligers zijn van grote waarde voor verenigingen, organisaties en inwoners van onze gemeente. Daarom bedanken we hen met de Decembergroet, in de vorm van een kerstkrans. Bijna 3000 vrijwilligers die zich inzetten in Leidschendam-Voorburg vroegen dit jaar de Decembergroet aan.

Wethouder Bianca Bremer hielp op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, met het uitreiken van de kransen. “Ik heb grote bewondering voor de inzet van de vele vrijwilligers in onze gemeente. Dankzij hen kunnen mensen sporten, zijn mensen minder eenzaam, zijn er plekken om elkaar te ontmoeten, kunnen er allerlei activiteiten plaatsvinden, worden mensen en dieren verzorgd en bloeien mensen op van al het groen. Op veel plekken in onze gemeente zijn ze dan ook onmisbaar.”

Vrijwilligers die de Decembergroet hebben aangevraagd, kunnen deze tot en met 17 december 2022 ophalen bij Bakker Klink. Dit kan alleen met de persoonlijke code die vrijwilligers na hun aanvraag hebben gekregen.

LVvoorElkaar
Inwoners van Leidschendam-Voorburg die meer willen weten over het doen van vrijwilligerswerk, kunnen terecht bij LVvoorElkaar. Contact opnemen kan via 070 337 0377 (maandag tot en met donderdag) en [email protected] Of bekijk de vacatures en meer informatie op www.LVvoorelkaar.nl.


Foto: PR