Voorburgse Lisette Lucas ontvangt prestigieuze Award uit New York

25 March 2024, 10:48 uur
Lokaal
mainImage
Lisette Lucas

In een inspirerend verhaal dat het hart van velen heeft geraakt, heeft Lisette Lucas, een vooraanstaande Nederlandse ondernemer en visionair, de prestigieuze 'Top High Frequency Business Coach of the Year' award ontvangen van de International Association of Top Professionals (IAOTP). Deze onderscheiding, verstuurd vanuit de iconische stad New York, is een testament aan het harde werk, de toewijding en het onbegrensde geloof in de kracht van dromen.

Terwijl Lisette in haar keuken in het Voorburgse Zuid-Holland staat, met een bord dat trots verkondigt "Hotel Mama 24/7 Open", en een pan macaroni bereidt voor haar gezin van, inclusief aanhang, vijf kinderen. Wordt ze herinnerd aan de eenvoudige vreugdes van het leven. Deze huiselijke scène vormt een aards contrast met het sprankelende nieuws van haar internationale erkenning. "Het moment waarop je een Award uit New York ontvangt, is wanneer je beseft dat wanneer één deur opent, er velen volgen. Ik ervaar het aan den lijve," deelt Lisette.

De award, een prachtig stuk van zware jade met inscriptie, dient als een fysieke manifestatie van Lisette's boodschap: "Dream Big Dreams". Deze erkenning benadrukt niet alleen haar uitmuntendheid als High Frequency Business Coach en High End Succes Medium® maar ook haar rol als een leidende kracht in het verspreiden van de EnergyJoy-boodschap wereldwijd.

Terwijl Lisette vooruitkijkt naar de officiële gala-awarduitreiking later dit jaar in Nashville, USA, blijft ze geaard door de realiteit van haar dagelijkse leven - een leven dat ze koestert. "Het geluk zit 'm in het blenden van alle facetten: Gezin & Zielsmissie," reflecteert Lisette. Het moment wordt nog echter wanneer haar tiener, omringd door vier twintigers, ongeduldig vraagt: "Leuk mam, die award, heel cool, maar hoe lang duurt het eten nog?"

Deze unieke balans tussen het bereiken van internationaal succes en het omarmen van de warmte en eenvoud van het familieleven, onderstreept de ware essentie van Lisette's boodschap. "Ik ben intens dankbaar voor iedereen die mijn pad kruist en met mij meevliegt onder mijn vleugels, krachtig shiftend naar een volgende tijdlijn," zegt ze.

Lisette's verhaal is een krachtige herinnering dat het leven van je ongelimiteerde potentieel echt is, ongeacht of je in New York, Nashville bent, of achter het gasfornuis in het Voorburgse Zuid-Holland staat. "Alles is mogelijk zolang je er zelf in gelooft!"