Voorburgs Dagblad start 2021 met veel columnisten

9 January 2021, 10:36 uur
Lokaal
mainImage
Marie-Leontine de Graaf is ook in 2021 een gewaardeerd columniste.

Ook in het nieuwe jaar is er een grote groep columnisten aan Voorburgs Dagblad verbonden. Houd daarom ook onze columnisten nauwlettend in de gaten. Zij vertegenwoordigen met hun achterban een grote groep lezers in Leidschendam- Voorburg. Hun columns zijn scherp, realistisch en worden geschreven met een heldere blik op de actualiteit. Zij zien Voorburgs Dagblad dan ook als een podium om periodiek op genanceerde wijze hun visie en mening kenbaar te maken.

 

Benedikte Zijlstra is voorzitter van het MKB Leidschendam- Voorburg. Tevens is zij directeur bij Meijs & Alink NVM Makelaardij en Consultancy. Zij is zeer betrokken bij de lokale gemeenschap in Leidschendam- Voorburg en leeft enorm mee met het ondernemersklimaat. 

Marie-Leontine de Graaf is (mede)directeur van Board Refreshment dat is gespecialiseerd in Raden van Commissarissen en Toezicht. Zij schreef het (management)boek 'Commissaris worden', waar veel belangstelling voor is. Als voormalig directeur van Rabobank is zij nog altijd betrokken bij diverse netwerken en heeft veel relaties in Leidschendam- Voorburg.  

Barbara Kok is expert op het gebied van burnouts. Als vakvrouw begeleid zij hier mensen in. Tevens is zij betrokken bij de Rotary en zodoende bekend in de diverse netwerken in Leidschendam- Voorburg. 

Ambani de Haan bruist van de energie. Dit komt niet alleen door haar vak als manager bij Westvliet Family Sports & Health Club, maar ook door de wijze hoe ze in het leven staat. Dit zie je dan ook in haar columns terug. 

Saskia Caminida maakt als Opruimcoach niet alleen mensen hun hoofd leeg, maar ook hun woning. Op enthousiaste wijze doet zij haar vak en zet met haar columns menigeen aan het denken. 

Margriet Plaisier weet vanuit haar vak veel van de thuiszorg en geldt hierin als een autoriteit. Ze is eigenaar van BabZ Thuiszorg. Ze belicht actuele zaken vanuit de thuiszorg. 

Ivonne de Natris is zelfstandig trouwambtenaar en belicht zaken over trouwen. Zij deelt haar ervaringen als mensen elkaar het 'Ja-woord' geven. Ook in Corona-tijd.

Burgemeester Klaas Tigelaar deed met een aantal blogs de afgelopen maanden van zich spreken. Zo belichtte hij de Corona-crisis en gaf op deze wijze een boodschap door aan de inwoners van Leidschendam- Voorburg. Ook in dit jaar is er ruimte voor zijn blogs. 

Rector Ajolt Elsakkers van het Sint Maartenscollege is een nieuwkomer op het schrijversfront die via zijn columns een aantal (lokale) zaken gaat belichten. Hij schijft over het lokale onderwijs, geeft hierover zijn visie en speelt in op de actualiteit. 

Leon de la Croix is achtief namens Dambelang, geldt als een een betrokken Leidschendammer en is een 'watcher' van het Damcentrum. 

Ole Heil is een actieve politicus. Hij is beroepsbehalve niet alleen media-deskundige maar ook raadslid voor de VVD Leidschendam- Voorburg. Zijn politieke inbreng mag er zijn, waardoor de VVD al veel aan hem heeft te danken. 

Luc Koppe is een veel belovend ondernemerstalent. Het is bijzonder hoe hij sommige zaken ziet en kan opschrijven. Hij is bij diverse lokale (ondernemers)projecten betrokken. 

Paul van der Burg is een betrokken inwoner en woordvoerder Inspectie SZW bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Erik de Bruijn is bedrijfslieder bij Riool Reinigings Service van de vestiging in Den Haag. Hij geeft regelmatig zijn visie over de branche en de nieuwe ontwikkelingen in zijn vakgebied.

 

Bart Bakker is mediaprofessioneel, bestuurder van de stichting 'Vrienden van het LangeLand Ziekenhuis' en betrokken bij Voorburgs Dagblad en Dagblad070. Zijn laatste boek 'Een leven lang Laakkwartier' werd door Minister President Mark Rutte in ontvangst genomen.