RKAVV start competitie in Vierde Divisie met thuisnederlaag

25 August 2024, 04:25 uur
Lokaal

RKAVV is de competitie in de Vierde Divisie tegen WNC met een thuisnederlaag gestart. De Leidschendammers hadden voldoende kansen, echter de bezoekers uit Waardenburg waren effectiever en gingen met een 0-2 overwinning huiswaarts.

RKAVV startte met Nico Ogieva en Tomás da Palma Horta, die hun debuut maakten als basisspeler bij de thuisploeg . Rond de vijfde minuut was de eerste kans voor Nick Gardenier van RKAVV, die behendig om z’n as draaide, echter zijn schot miste kracht.

Kort hierop was het WNC dat de score opende in de elfde minuut, nadat een voorzet vanaf links binnen werd getikt door Steven van de Vreede: 0-1. Tot aan de rust had RKAVV meer balbezit en een tweetal kansen door afstandsschoten van Khashayar Saeb en Nico Ogieva.