mainImage

Petitie om Conckelaerterras te behouden

Eigenaar Mink maakt een selfie die bij de petitie staat.
23 januari 2023, 07:53 uur
Lokaal

Omwonenden, bezoekers en vrienden van Café de Conckelaer en het dakterras bij de Geestbrug willen graag het terras van de horecazaak behouden en hebben hiervoor een petitie in het leven geroepen, die inmiddels zo'n 2.000 keer is ondertekend. Ook het CDA Leidschendam-Voorburg, bij monde van raadslid Lieke Muller, steekt er energie in om het terras bij de Geestbrug te behouden. 

"Dat het weghalen van het genoemde coronaterras nog niet kan", aldus de initioatiefnemers van de petitie. "De ondernemer heeft veel geld geïnvesteerd om veiligheid en comfort te waarborgen en verdient toch minimaal een kans dit terug te verdienen. Het is een prachtig initiatief.
Tevens voorkomt het de gettosfeer van weleer en voegt het veel toe aan een positieve leefklimaat rondom de Geestbrug. Alleen maar voordelen in het behoud van dit terras, het weghalen zal enkel onnodige nadelen opleveren. We willen in alle redelijk- en billijkheid het terras tegenover de Conckelaer langs het water van de Trekvliet langer of permanent te laten bestaan".

Via deze link kan men de petitie ondertekenen. 


Foto: PR