Oproep: stuur met gezondheid tobbende Alfred van Bunge een kaartje

3 April 2024, 12:42 uur
Lokaal
mainImage
Alfred van Bunge, rechts, met de Voorburgse babyboomers. Foto Ap de Heus.

Voorburgs Dagblad ontving het vervelende bericht dat de in het Voorburgse alom bekende en geliefde Alfred van Bunge is getroffen door een herseninfarct.

"Door de jaren heen is zijn maatschappelijke betrokkenheid niet ongemerkt gebleven bij de inwoners van Voorburg", vertelt Aad van den Hout die hem goed kent. "Vele jaren ondersteunde hij de stichting Mooi Voorburg als bestuurslid en nog recent trad hij toe tot de stichting erfgoed Prinses Marianne. En wie heeft niet ooit zijn prachtige website Voorburg Insite bezocht gelardeerd met mooie foto’s en vooral veel humor?"

"Alfred was ook de initiatiefnemer bij de jaarlijkse samenkomst van een aantal babyboomers zoals op de foto weergegeven. Uiteraard was hij zelf dan aanwezig en we zien hem geheel rechts op de foto. Voor een zo gehoopt herstel is Alfred opgenomen in het WZH Berkendael waar een bezoek enkel na overleg en afspraak met familie is toegestaan".

"Kunnen wij dan niets doen voor die zo geliefde en maatschappelijk betrokken Voorburger? Wat zou het een mooi initiatief zijn hem een hart onder de riem te steken bij een voorspoedig herstel. Een kaartje kan soms wonderen verrichten en geeft Alfred zeker het gevoel dat wij allen hem niet wensen te vergeten".

Het adres: WZH Berkendael, Burgemeester Waldeckstraat 80, 2552 TX Den Haag, Afdeling Zandduin 1ste etage kamer 1.7