Voorburgs Dagblad | Nieuwbouw Veurs Voorburg vmbo bereikt hoogste punt
mainImage

Nieuwbouw Veurs Voorburg vmbo bereikt hoogste punt

Remco Hulsbergen (rechts) gaf gisteren ook een nadere uitleg over de nieuwbouw aan alle genodigden. De aannemer (midden) en collega-directeur Korneel van den Bulck zijn een aandachtig toehoorder.
14 oktober 2021, 10:08 uur
Lokaal

Een bijzonder moment voor het voortgezet vmbo onderwijs in Leidschendam- Voorburg. "Aan de Delflandlaan in Voorburg verrijst een prachtig nieuw gebouw voor onze school", zegt schooldirecteur Remco Hulsbergen. Zo vierden we dat het hoogste punt bereikt is. Onze leerling Linda Hees ging samen met locatiedirecteur Korneel van den Bulck op een spectaculaire manier de vlag van de school. Dit alles uiteraard onder toeziend oog van wethouder Juliette Bouw. Aan de medewerkers van Capelse Streekbouw werd het traditionele pannenbier getrakteerd". 

Veurs Voorburg vmbo is een kleinschalig vmbo en biedt straks onderwijs aan 400 leerlingen. De leerlingen kunnen kiezen uit de profielen Zorg & Welzijn, Economie en Ondernemen en Dienstverlening & Producten. De winkel en het restaurant, welke aan het nieuwe schoolgebouw verbonden zijn, worden straks door leerlingen en medewerkers uit deze profielen gerund. Op deze manier maakt de school verbinding met de buurt.

"In het voorjaar hopen we de sleutel van onze nieuwe school te ontvangen, zodat we er het nieuwe schooljaar 2022-2023 kunnen starten", aldus Remco Hulsbergen. 


Foto: Voorburgs Dagblad