Marc van der Houwen treedt terug als partijvoorzitter VVD LV

23 February 2024, 05:45 uur
Lokaal
mainImage

Marc van der Houwen geeft in de nieuwsbrief van de VVD Leidschendam-Voorburg dat hij stopt als partijvoorzitter van de lokale liberalen. 

"Op maandag 04 maart hebben wij onze jaarlijkse ALV om onze lokale cijfers vast te stellen. Op deze vergadering zal ik tevens terugtreden als voorzitter van het bestuur en Bob Snelle heeft aangegeven het stokje van mij te willen overnemen, maar ook eventuele andere kandidaten kunnen zich tot 28 februari bij onze secretaris Karin melden", aldus Van der Houwen. 

"Carnaval is inmiddels achter de rug en menig lid geniet van reces / de voorjaarsvakantie al dan niet in de sneeuw. Zowel landelijk als lokaal is de rust nog niet weder gekeerd. Landelijk is inmiddels het debat geweest en heeft Kim Putters tot informateur benoemd en start de volgende ronde van verkenning. De tijd zal zien waar dit toe leidt. Ook is landelijk de spreidingswet aangenomen en hierop wordt vanuit de
lokale fracties geacteerd. Afgelopen dinsdag 13 februari is hierover in onze raad gesproken.  Hoe wij hier lokaal instaan is verderop in deze nieuwsbrief te lezen. Overige zaken en ontwikkelingen van onze fractie zijn ook te lezen op https://www.vvd-lv.nl/

Op 15 en 15 maart is er weer NL Doet, houdt de media in de gaten en sluit bij eventuele activiteiten aan ! Eind maart zal ook de wintertijd weer eindigen en gaan we zachtjes richting de zomer. Eén van de vele lokale activiteiten is de "Opening van het Watersport seizoen", dat zal dit jaar op zaterdag 13 april zijn. Vele vrijwilliger zullen in optocht over de vliet varen (wie zin heeft kan opstappen). Harry Kortman zal ons hier nader van op de hoogte houden. Houdt verder de onze activiteiten en/of landelijke opleidingen agenda in de gaten en we treffen ons vast ergens in onze mooie gemeente. En graag tot ziens op onze ALV van 04 maart".