mainImage

Ludieke actie: Robbert Spek beëdigd tot Minister van Reuring

15 januari 2022, 05:58 uur
Lokaal

Robbert Spek, werzaam bij Only for Men Voorburg in de Herenstraat, meldt dat zijn politieke carrière een nieuwe wending heeft genomen.

"Vandaag ben ik beëdigd tot Minister van Reuring in het nieuwe zo hard nodige OFM kabinet onder leiding van Arthur Feenstra Minister van Ernstige zaken", meldt hij op ludieke wijze. "Wij gaan er ons hard voor maken dat Nederland snel weer flamboyant over straat kan. Wat er simpel weg op neer komt dat de winkels weer open kunnen, veilig en verantwoord. Wij willen u allen dan ook van harte uitnodigen om bij ons te winkelen op afspraak.Van af zaterdag bent u dus van harte welkom op afspraak.

Samen met mijn mede ministers Roy Kern, Stephan Moes, Boy Nijboer, Dennis Swaneveld, Femke Van den Berg, Menno Dings, Patrick Buitenhuis, Roy de Graaf, Teun van den Berg, Frederieke Smits, Johan Koetje, Luc Willems, Ramon van de Plas, Marjon van Hoorn en Frank Corbeek gaan wij zorgen dat de mannen van Nederland er weer flamboyant uit gaan zien. Benieuwd wat OFM het nieuwe kabinet adviseert? Lees: https://lnkd.in/ejscZdVx