mainImage

Leon Zuidgeest Kappers zaterdag weer open!

De salons van Leon Zuidgeest Kappers zijn corona-proof.
14 januari 2022, 11:24 uur
Lokaal

Alle salons van Leon Zuidgeest Kappers zijn er volledig op ingesteld om alle klanten na de lockdown zaterdag weer te kunnen ontvangen. Ook op zondag zijn de salons extra geopend.  “Iedereen is dan ook weer van harte welkom”, aldus eigenaren Emiel en Madeleine Zuidgeest. “We zijn uiteraard bijzonder blij dat we de deuren van onze vestigingen weer mogen openen. Onze hairspecialisten kijken enorm uit naar de komst van de (vaste) klanten met wie zij in veel gevallen ook een persoonlijke band hebben opgebouwd”.

Veilig

“U weet inmiddels uit ervaring dat een bezoek bij Leon Zuidgeest Kappers tijdens deze Corona tijden veilig is. We blijven er uiteraard zorg voor dragen dat uw en onze veiligheid zoveel mogelijk gegarandeerd wordt middels onze 10 hygiëne regels", garanderen Emiel en Madeleine Zuidgeest. “Heeft u buiten ons hygiëne protocol toch aanvullende wensen, laat ons dat weten zodat we daar rekening mee houden. In het kader van de maatregelen rondom het Corona-virus hebben we conform de RIVM-regels een aantal maatregelen genomen. Het welzijn van onze klanten is altijd onze hoogste prioriteit. Dit geldt tevens voor de gezondheid van ons personeel”.

Gemotiveerd

De hairspecialisten zijn enorm gemotiveerd om hun vak weer uit te oefenen. “We werken in onze moderne salons alleen met kwaliteitsmerken in de verzorging, styling en kleuring”, concluderen Emiel en Madeleine Zuidgeest. “Door het gebruik van deze producten, behoud je de natuurlijke uitstraling van je haar. Tevens zijn de adviezen van onze specialisten goud waard voor onze klanten. Het advies is om online te reserveren, zodat u snel aan de beurt kunt komen en we, volgens de RVIM-regels, naar uw welzijn kunnen informeren”.

Voor afspraken bel of boek online via deze link De salons zijn te vinden via https://leonzuidgeest.nl/


Foto: Leon Zuidgeest Kappers