Voorburgs Dagblad | Klaas Tigelaar belicht aantal acties tegen Corona
mainImage

Klaas Tigelaar belicht aantal acties tegen Corona

Burgemeester Klaas Tigelaar
18 oktober 2020, 09:13 uur
Lokaal

Burgemeester Klaas Tigelaar is eindverantwoordelijk voor het Corona-beleid in Leidschendam- Voorburg. In navolging op het landelijke beeld heeft hij de stijgingen binnen de gemeente niet tegen kunnen houden. Op dinsdag 27 oktober gaat hij zich aan de gemeenteraad verantwoorden.

"Vanuit college zijn, vanaf de start van COVID-19 in maart, verschillende acties ondernomen om de gevolgen van de coronacrisis te bestrijden en/of op te vangen", aldus Klaas Tigelaar. "Denk daarbij aan het nemen van interne maatregelen (aanschaf beschermingsmaterialen, versnelde aanschaf digitale vergaderlicenties en aanschaf hulpmiddelen om de 1,5m maatregelen te ondersteunen), opschaling van gebruikelijke werkzaamheden (o.a. extra inzet BOA’s en leerplichtambtenaar en inhuur verkeersregelaars) en het intensiveren van diverse gebieden (o.a. veiligheid, economie en zorg) van regionale samenwerking. Daarnaast is voor en in samenspraak met diverse groepen op de volgende domeinen extra inzet gepleegd".

Bent u tevreden over het Corona-beleid van de gemeente Leidschendam- Voorburg? Stuur een mail naar redactie@voorburgsdagblad.nl

 


Foto: Ap de Heus