Klaas Stap 25 jaar bij Leon Zuidgeest Kappers

2 December 2023, 07:50 uur
Lokaal
mainImage
Klaas Stap

Klaas Stap is vandaag 25 jaar in dienst van Leon Zuidgeest Kappers. De partner van mede-eigenaar Madeleine Zuidgeest begon bij het bedrijf als leerling. Hij heeft zich door de jaren heen bijzonder sterk ontwikkeld. Klaas Stap heeft dan ook een aansprekende loopbaan binnen Leon Zuidgeest Kappers opgebouwd. 

“Klaas was in meerdere vestigingen actief en heeft zich opgewerkt tot een topstylist”, zegt mede-eigenaar Emiel Zuidgeest. “Hij begon ooit in Leidschendam, ging toen naar Rijswijk en later naar Voorburg en werkt nu in Den Haag. In de loop der tijd bemachtigde hij alle diploma’s die er te behalen zijn. Momenteel is Klaas samen met een collega de manager van onze vestiging in de Van Hoytemastraat in Den Haag”.

Ervaring

“Zijn expertise en ervaring zijn van grote waarde voor het bedrijf. Dan denk ik bijvoorbeeld aan een grote klantenkring die hij zelf heeft opgebouwd”, vervolgt Emiel Zuidgeest. “Tevens heeft Klaas een sterk empathisch vermogen. Ook is hij een ‘vakgek’. Zijn kwaliteit ligt hoog. Klaas is gemotiveerd verder gegaan met zijn ontwikkeling en is op altijd zoek naar nieuwe dingen. Dit is kenmerkend voor ons bedrijf. We blijven in ontwikkeling”.

Passie

Klaas Stap geeft ook trainingen aan kapperstalenten. Zoals tijdens het onderwijsdebat op de Francois Vatel school deze week naar voren kwam, steekt Leon Zuidgeest Kappers veel tijd en energie in jongeren die een passie voor het vak hebben. “Als zij dan door een ervaren hairstylist als Klaas worden begeleid en gecoacht, dan zie je deze jongeren groeien”, aldus Emiel Zuidgeest. “Dat blijft mooi om te zien. Kortom, we hopen dat Klaas nog lange tijd bij ons blijft werken. We waarderen hem dan ook in het bijzonder”.