Jacob de Boer 'dagvoorzitter bij RKAVV'

26 September 2022, 07:15 uur
Lokaal
mainImage
Voorburgs Dagblad
Journalist en media-adviseur Bart Bakker, Marcel Graffner, Henry Steffens en Jacob de Boer in de businessruimte bij RKAVV.

Ondernemer Jacob de Boer, eigenaar van Van 't Wout interieurbouw en De Boer Maatwerk in Interieur, had bij een veiling een kavel gekocht dat hij voor een wedstrijd als voorzitter van RKAVV zou fungeren. Gisteren was dit moment aangebroken. 

In de met 4-2 gewonnen topper tegen Westlandia bleek hij vooraf en na afloop namens de Leidschendamse club een prima gastheer. Marcel Gräffner en Henry Steffens stonden hem dan ook als clubiconen terzijde. Het was een mooie middag aan de Kastelenring in Leidschendam waar ook het maatschappelijk 'Wij zijn RKAVV' werd uitgedragen.

Ook trainer Maurizio Ceccucci sprak zijn waardering uit voor Jacob de Boer. "De beste (dag)voorzitter die we ooit hadden", grapt hij. 

"Zij zijn een club met een voorbeeldfunctie", concludeerde Jacob de Boer dan ook. "Ik ben zelf voorzitter van FC Zoetermeer. Ik heb toen bewust wel eens mensen van de vereniging meegenomen om bij RKAVV een kijkje in de keuken te krijgen. Zij hebben hun zaken dan ook prima voor elkaar. Ons bedrijf heeft overigens de nieuwe bar van RKAVV gebouwd. Ook dat is een bijzonder geslaagd project geweest".