Inwoner Rijswijk over de Mall: 'dit draait uit op een fiasco'

17 June 2023, 17:33 uur
Lokaal
mainImage
Ap de Heus
Foto Ap de Heus

Ingezonden: Ook al woon ik niet om de hoek of op de Damlaan. Kan ik me goed voorstellen hoe vervelend al dat verkeer is.

Kom ik vaak in The Mall? Nee, ik ben er pas twee keer geweest. Dat was vorig jaar. Kan ik gaan wanneer ik wil? Nee,  want voor een afstand van nog geen kwartier rijden ga ik niet vrijwillig in files staan. Neem ik risico om met de auto te gaan alleen op maandag of een andrre rustige dag. Vertoef ik er de hele dag? Nee, want dat is te duur.

Dan het winkelaanbid, dit verschilt niet van andere centra. Eerlijk, de eerste keer kijk je je ogen uit, maar het zijn winkels die je niet nodig hebt en ook nu komt de gedachte van toen uit  "die zitten hier niet lang". Decadent. 

Betaaldparkeren plannen, slecht idee, kijk maar naar de Boogaard. Fietsen ja dat kan, maar alleen met mooi weer en je kunt geen grote dingen kopen. Kwam ik er toen het nog leidschenhage hete, ja omdat het vrij parkeren was en compact. En vooral goed toegankelijk ook in het weekend. Kortom, gemeente dit draait op een fiasco uit, kijk maar naar Megastores en de Boogaard. Die gemeentes zijn nu extra inkomsten kwijt en of het gaat plat of kost extra door verbouwing herinrichting.

Mvg.

E.Janssen inwoner Rijswijk