Voorburgs Dagblad | Handhaving laat tafels voor restaurant The Fox weghalen
mainImage

Handhaving laat tafels voor restaurant The Fox weghalen

Assistent-manager van the Fox, Kevin Bronsteijn, wordt onaangenaam verrast door de sanctie van handhavers dat hij de tafels voor het restaurant moet weghalen.
6 april 2021, 10:49 uur
Lokaal

Medewerkers van restaurant The Fox uit de Herenstraat in Voorburg werden gisteren onaangenaam verrast nadat Handhavers aangaven dat de tafels voor het restaurant, waar zij koffie en lekkernijen op verkochten, moesten verdwijnen. Dit stukje extra inkomsten zou in strijd zijn met de Corona-regels. The Fox doet mee aan de zogenaamde Stadswandeling die door de gemeente wordt toegestaan. 

“Nu moesten we een tafel in het gangetje neerzetten, zodat de mensen voor de ingang zouden moeten gaan staan”, zegt assistent-bedrijfsleider Kevin Bronsteijn van The Fox. “De maatregel stuitte op onbegrip, want we doen er juist alles aan om de Corona-regels in acht te nemen”.

Opvallend is dat diverse andere restaurants uit Leidschendam- Voorburg wel gewoon hun tafels buiten konden laten staan. Burgemeester Klaas Tigelaar is vanochtend om een reactie gevraagd.  


Foto: Voorburgs Dagblad