Voorburgs Dagblad | Had burgemeester Tigelaar moeten ingrijpen bij Black Friday?
mainImage

Had burgemeester Tigelaar moeten ingrijpen bij Black Friday?

Het stond soms rijen dik in de Mall of the Netherlands waar ook de komende dagen weer duizenden bezoekers worden verwacht.
28 november 2020, 07:20 uur
Lokaal

Tijdens Black Friday gisteren in de Mall of the Netherlands kreeg het Corona-virus alle kans om rond te waaien. Aangezien de duizenden bezoekers totaal geen anderhalve meter afstand hielden, liep men op sommige plekken veel te dicht op elkaar. De cijfers van besmettingen zullen de komende dagen in Leidschendam- Voorburg hierdoor weer stijgen. De vraag is of burgemeester Klaas Tigelaar had moeten ingrijpen en winkels had moeten sluiten waar de RIVM-regels niet werden nageleefd. Het is in ieder geval niet gebeurd. Volgens ingewijden is er uberhaupt geen controle op het naleven van de RIVM-regels geweest. "Iedereen komt er weer mee weg", laten lezers weten. "Vervolgens gaan we weer bij opa en oma in het verpleeghuis op bezoek". 

Wat is uw mening? Zou het goed zijn als burgemeester Klaas Tigelaar veel harder gaat ingrijpen? Of had hij dit al veel eerder moeten doen? Stuur een mail naar redactie@voorburgsdagblad.nl 

 


Foto: Ap de Heus