Gestolen Rolex wellicht in meerdere gemeenten te koop aangeboden

21 June 2024, 10:18 uur
Lokaal
mainImage

De politie is met aanvullende informatie naar buiten gekomen over de beroving van de dure Rolex.

Op zondag 28 april rond 20.30 uur is een inwoner van een appartement aan de Bijdorplaan in Zoetermeer het slachtoffer geworden van een beroving. Onder bedreiging van een vuurwapen hebben twee onbekende mannen een duur horloge van het slachtoffer weggenomen. De twee mannen zijn goed op beeld vastgelegd. Wellicht zijn de verdachten ook bekend in Leidschendam- Voorburg en Rijswijk. Of wordt in meerdere gemeenten de Rolex te koop aangeboden. 

De twee berovers hebben het horloge, een Rolex ter waarde van ruim 14 duizend euro, van zijn pols getrokken en zijn ervandoor gegaan. De beroving heeft in het pand plaats gevonden. Na de beroving rennen de verdachten in de richting van de rotonde, slaan ze rechtsaf de Van Leeuwenhoeklaan op en rennen ze langs het bezinestation in de richting van de Afrikaweg. 

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543