Voorburgs Dagblad | 'Geslaagde bijeenkomst van de BBR'
mainImage

'Geslaagde bijeenkomst van de BBR'

Peter van der Zwan (links) en Harry Ballemaker (rechts).
15 september 2021, 10:43 uur
Lokaal

Tijdens een druk bezochte BBR-bijeenkomst, gisteren bij Kadans At The Park aan het Kessler Park in de Plaspoelpolder, was het voor veel gasten een goed moment om even bij te praten. Dit gold bijvoorbeeld ook voor Harry Ballemaker, eigenaar van Sir Winston, en Peter van der Zwan, die met zijn kantoor Trust and Law Incassoservices onlangs lid is geworden van de BBR.

"Een geslaagde bijeekomst", aldus Peter van der Zwan. "Gelukkig kan het allemaal weer na de corona-periode. Je merkt dat veel ondernemers hier behoefte aan hebben. Daarbij doe je spelenderwijs ook weer een aantal nieuwe contacten op. Het viel me op dat het druk was. Je zag dat de BBR inspeelde op een behoefte om zo'n bijenekomst te houden. Complimenten aan de organisatie". 

"We gunnen de ondernemers uit de Plaspoelpolder allemaal weer een bruisend najaar", vult Harry Ballemaker aan. "Met elkaar gaan we er weer iets moois van maken. Dit geldt ook voor Sir Winston en ons restaurant De Halve Maan".

In restaurant De Halve Maan gingen Peter van der Zwan en een aantal aanwezigen van de bijeenkomst na afloop dan ook een hapje eten. "The place to be toch...?", zei Van der Zwan. "Het is daar altijd gezellig en goed dineren". 


Door: Bart Bakker | Foto: Rijswijks Dagblad