Forum Sport haalt hoogste score ooit in officiele wedstrijd

29 January 2023, 08:12 uur
Lokaal
mainImage

In een eenzijdige wedstrijd die zich bijna 90 minuten lang op de helft van DHC afspeelde heeft Forum Sport gedaan wat verwacht werd.Met ruime cijfers winnen.

DHC heeft een moeilijk seizoen. Daar is al veel over geschreven en ook zaterdag moest de ploeg uit Delft al snel tegendoelpunten noteren.
Op het prachtige, zonovergoten sportcomplex aan de Brasserskade in Delft, met veel Forum Sport supporters langs de lijn, werd DHC van de mat gespeeld. Voor rust wa het al 6-0 en na rust volgden er nog 6 doelpunten. De eindstand kwam daardoor op 0-12 in het voordeel van Forum Sport. De hoogste score ooit voor een officiele wedstrijd van het standaardelftal in de historie van Forum Sport.

De doelpuntenmakers van afgelopen zaterdag waren: Justin van Ottterloo (3), Edoardo Saurwalt (2), Sven Koppenol (2), Haitam el Marid, Luuk Goedbloed, Nychel L’Ami, Ruben Gyamfi en Pjer Bom. Het elftal van het trainersduo Bas Steffens en Marcel L’Ami verdient een compliment voor de constante druk naar voeren. Geen verslapping of nonchalance. De 12 doelpunten waren het resultaat.

Aanstaande zaterdag krijgt Forum Sport het Delftde Wippolder op bezoek. De 1e competitiewedstrijd van dit seizoen werd uit tegen Wippolder met 2-0 verloren. DHC gaat op bezoek bij Den Hoorn.

Door: Jean Nederlof