Follow up Green Challenge Leidschendam-Voorburg: zwerfafval inzameling

11 February 2024, 12:34 uur
Lokaal
mainImage
Archieffoto

Diverse Green Challenge acties lopen al. "Elke keer zetten we één actie in de schijnwerpers. Wilt u uw actie ook in het zonnetje zetten? Stuur ons uw informatie, liefst met een foto", aldus het bestuur van de stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg.  

"Dit keer zetten we de initiatiefnemers van zwerfafval-acties in het zonnetje. In onze gemeente lopen diverse initiatieven om zwerfafval in te zamelen. Met een groepje door de wijk lopen en zwerfafval prikken. En na afloop met elkaar een kopje koffie drinken. De opbrengst is elke keer groot, volle vuilniszakken. Het loont dus! Ook als je niet kunt meelopen, elk stukje afval oprapen als je buiten loopt helpt ook! En de waardering is groot, dank aan alle zwerfafvalinzamelaars". 

"Op zondag 11 februari wordt weer zwerfafval geraapt in oud-Voorburg. Doet u mee? U kunt tussen 12.45 en 13 uur een afvalprikker ophalen op de Laan van Oostenburg 10. Of vanuit huis vertrekken met een eigen prikker of vuilniszak. Iedereen komt rond 14 uur samen bij station Voorburg, voor een kopje koffie in The Village. Aanmelden kan bij Judith Geelen, [email protected]. Ook in Voorburg-west wordt regelmatig zwerfafval geraapt en in de wijk De Prinsenhof eveneens. Wilt u hier meedoen? Laat het ons weten".