mainImage

‘Complete ontzorging van je verzekeringen’

Cor van ’t Walderveen haalt het maximale er uit voor zijn klanten.
18 augustus 2022, 08:20 uur
Lokaal

Cor van t’ Walderveen (61) is directeur/ eigenaar van Huygens Financiële Diensten uit Leidschendam-Voorburg, dat gespecialiseerd is op het gebied van verzekeringen voor particulieren, zzp-ers, VvE’s en bedrijven.

Voordat hij op 1 juni 2015 voor zichzelf begon onder de naam CW4U Beheer, Advies en Bemiddeling, deed hij in de loop der jaren veel ervaring op in de verzekeringsbranche bij AEGON, Nationale Nederlanden, BWH Financiële Diensten, Mahieu Assurantiën en Tiel Utrecht/De Goudse Verzekeringen. Hij zit nu 42 jaar in de branche.

Nadat per 1 januari 2017 de portefeuille van mevrouw Hage van Hage Assurantiën uit Zoetermeer werd overgenomen groeide het bedrijf naar ruim 1000 relaties. In november 2018 volgde de portefeuille van Martin van der Gaarden van Meershoek & van der Gaarden en in juni 2020 de schadeverzekeringsportefeuille van Ruud de Jong van De Jong Makelaardij uit Voorburg.

Voortzetting

Op 1 juli 2020 bestond het bedrijf vijf jaar en werd besloten het bedrijf voort te zetten onder de naam Huygens Financiële Diensten. Het bedrijf was inmiddels gevestigd in het oude gemeentehuis in de Herenstraat 42 in Voorburg. 

Overname

Cor maakte een volgende stap door de verzekeringstak van Administratie- & Assurantiekantoor De Braecke over te nemen van de onlangs overleden Zoetermeerder Ron Verhaak. “Deze portefeuille kwam op mijn pad”, vertelt hij. “Het was fijn dat de nabestaanden vertrouwen in mij hadden om zijn portefeuille aan mij over te doen. Dat sprak vertrouwen uit. Net als een compliment van een oud collega van De Goudse. Hij complimenteerde mij en vertelde dat hij respect heeft voor hoe ik de zaken heb aangepakt en mijn ambitie achterna ben gegaan”.

Stap

“De stap naar zelfstandig ondernemerschap is me prima bevallen”, aldus Cor. “Ik leerde dat ondernemen een levenswijze is. Je staat zeven dagen per week ‘aan’. Aangezien ik complete ontzorging voor mijn klanten hoog in het vaandel heb staan, ben ik altijd bereikbaar en bereid om het maximale voor hen te bereiken. Tevens kom ik nog steeds bij de mensen thuis. In de verzekeringsbranche komt dat tegenwoordig nauwelijks meer voor”.

Zijn succesvolle en voortvarende aanpak zorgde er voor dat Cor van ’t Walderveen bij klanten, relaties en bekenden een goede mond op mond reclame kreeg. Inmiddels maken 1700 relaties deel uit van zijn klantenbestand, waarvan het overgrote deel is gedigitaliseerd.

Zichtbaar

“Er is in Voorburg momenteel geen kantoor dat echt voor iedereen zichtbaar is. Ik streef dat juist wel na. Er is in deze gemeente behoefte aan een verzekeringskantoor waar klanten zo even binnen kunnen lopen. Ook als men geen klant is. Bij mij staat de deur altijd open of de telefoon altijd aan. Mailen kan uiteraard ook als er vragen zijn”.   

Familiebedrijf 

De zoon van Cor, Jordy (31), is inmiddels ook enigzins bij Huygens Financiële Diensten betrokken. “Hij raakte spelenderwijs in de verzekeringstak geïnteresseerd”, vertelt Cor. “Zo groeit hij er langzaam steeds verder in. Momenteel is hij nog werkzaam bij Nationale Nederlanden waar hij nog meer ervaring op doet om op termijn het bedrijf goed te kunnen overnemen. Bij de overname van de relaties van De Braecke heb ik hem bewust er bij gehaald omdat het straks ook zijn relaties worden”. Het is mooi dat er nu een familiebedrijf ontstaat. Ik ben er dan ook bijzonder trots wat ik tot nu toe heb kunnen bereiken. Dit geeft goede en inspirerende energie voor de nabije toekomst”.

Meer informatie over Huygens Financiële Diensten is te vinden op de website www.huygensfindnstn.com

Cor is bereikbaar via het mobiele nummer 06-25404444 of het mailadres [email protected] Het bezoekadres is Herenstraat 42, (2271CH), Voorburg


Foto: Voorburgs Dagblad