Voorburgs Dagblad | Burg. Banninglaan bij de Mall binnenkort afgesloten
mainImage

Burg. Banninglaan bij de Mall binnenkort afgesloten

26 februari 2021, 15:49 uur
Lokaal

Van woensdag 3 maart tot en met vrijdag 12 maart is de Burgemeester Banninglaan in Leidschendam ter hoogte van The Mall of the Netherlands afgesloten voor al het verkeer. Het betreft alleen de rijbaan van de Noordsingel richting de Heuvelweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid, dat geldt ook voor fietsers en voetgangers.

Ook fiets- en voetpad afgesloten
De wegafsluiting is nodig in verband met de aanleg van een tweerichtingenfietspad langs de Burgemeester Banninglaan. De werkzaamheden aan het fietspad duren naar verwachting tot 26 maart. Tot die tijd kunnen fietsers en voetgangers hun weg vervolgen via de Schout van Eijklaan. Op een aantal locaties worden doorsteken gemaakt, zodat bezoekers van de Mall of the Netherlands bij de hoofdentrees kunnen komen.

Fietspad kruispunt Banninglaan/Heuvelweg
Op 11 en 12 maart is het fietspad op het kruispunt Banninglaan/Heuvelweg (bij HMC Antoniushove) in beide richtingen afgesloten. Fietsers kunnen omrijden via de Sperwerlaan – Zanglijsterlaan - Fuutlaan – Koperwieklaan, die achter het ziekenhuis overgaat in de Patrijslaan en vervolgens na het ziekenhuis rechtsaf via de Gruttolaan weer naar de Heuvelweg (of in omgekeerde volgorde).

 

 

 

 

 

 

 
Contactinformatie
Servicecentrum Leidschendam