Bijeenkomst in Leidschendam over verslaving

2 April 2024, 07:14 uur
Lokaal
mainImage

Op maandag 22 april 2024 start om 16.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst over verslaving in wijk- en dienstencentrum De Plint in Leidschendam. Iedereen uit Leidschendam-Voorburg is welkom.

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over wat een verslaving is. Thiemo Boekhouder is maatschappelijk werker bij Rivierduinen en vertelt meer over wat verslaving is, wanneer men spreekt van een verslaving en welke vormen van verslaving er zijn. Ook is er aandacht voor de behandeling van verslaving en het herstel van verslaving. 

Pascal Diependaal is ervaringswerker bij Rivierduinen en vertelt meer over zijn eigen herstelverhaal. De organisatie is in handen van het programma Sterk voor Noord en GGZ Rivierduinen.

 

Over verslaving

Bij een verslaving heb je geen controle meer over het gebruik van middelen of over bepaald gedrag. Je wil bijvoorbeeld stoppen met gebruiken, maar dat lukt steeds maar niet. Je kunt verslaafd zijn aan middelen zoals alcohol of drugs, maar bijvoorbeeld ook aan gedrag zoals gokken of gamen. 

 

Samenvatting

Wat: Voorlichtingsbijeenkomst over verslaving

Datum: Maandag 22 april

Tijd: 16.00-17.30 uur

Locatie: Wijk- en dienstencentrum, Prins Frederiklaan 7, 2263 GZ in Leidschendam

Kosten: geen

Aanmelden: niet nodig

 

Voor meer informatie neem contact op met:

Pascal Diependaal, ervaringswerker bij GGZ Rivierduinen

Telefoon: 06 57 75 48 35

E-mail: [email protected]