mainImage

Bart Reeser nieuwe voorzitter NVM Afdeling Haaglanden

Stockfoto
24 november 2022, 08:41 uur
Lokaal

Afgelopen maandag 21 november jl. is tijdens de Najaarsledenvergadering van NVM Afdeling Haaglanden tot voorzitter NVM Afdeling Haaglanden benoemd: Bart Reeser. Hij volgt Jan Kokje hiermee op die na 5,5 jaar het stokje aan hem overdraagt.

De nieuwe voorzitter van NVM Afdeling Haaglanden is circa 15 jaar werkzaam in het makelaarsvak en werkt bij Stokman van Duren NVM Makelaars te Den Haag.

"Makelen is zijn passie, maar daarnaast zijn nieuwe uitdagingen belangrijk", luidt het persbericht van de NVM. "Na veel jaren lidmaatschap van de NVM is het nu tijd, vindt Bart, om zijn steentje bij te dragen aan deze organisatie. Het voorzitterschap van de afdeling in een veranderende markt is een uitdaging. In deze tijd, waarin de markt in beweging is, is het een ‘must’ om goed in de gaten te houden dat de makelaardij een vak is dat aan verandering onderhevig is. Vakkennis, op de hoogte zijn van en meebewegen met alle ontwikkelingen, daar zit de uitdaging. Dit in combinatie met het belang van regionale collegialiteit en het bewaken van de kwaliteit en toegevoegde waarde van de makelaardij in zijn geheel, zijn waar hij binnen deze functie zijn aandacht op gaat richten".