mainImage

Avalex wil ambitieuze stip op de horizon zetten

25 november 2022, 03:35 uur
Lokaal

Samen met haar medewerkers en (gemeentelijke) partners in de regio wil Avalex een ambitieuze stip op de horizon zetten. Met een strategie die zorgt voor nog meer impact op het behalen van de doelen van haar opdrachtgevers op het gebied van afval, grondstoffen en circulariteit. Dit meldt het afvalbedrijf op Linked-In. Avalex is het afvalbedrijf in Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. 

Daarmee werkt Avalex volgens hen aan een toekomstbestendige organisatie in nauwe verbinding met de gemeenten. De Avalex-conferentie op 23 november was een belangrijke stap in het proces.

Avalex meldt verder: "Addie Weenk en Angeline Kierkels inspireerden de genodigden met mogelijke scenario’s en beelden voor deze toekomst. Dit leverde het goede gesprek op tussen bestuur, opdrachtgevers en medewerkers Avalex, voor een passende meerjarenkoers voor Avalex. Naast veel vertrouwen in de toekomst en de rol van Avalex hierin, zijn er ook veel mooie ideeën verkend en gedeeld. De betrokkenheid van alle deelnemers bij het onderwerp was voelbaar groot. Dit was terug te zien in de kwaliteit en dynamiek van de gesprekken". 


Foto: Voorburgs Dagblad