Annet Rombout vertrekt bij Spel- en Opvoedpunt Leidschendam-Voorburg

22 June 2024, 09:51 uur
Lokaal
mainImage
Het team van het Spel- en opvoedpunt met Annet uiterst rechts op de foto.

Na veertien jaar zwaait men bij Vlietkinderen Annet Rombout uit bij het Spel- en opvoedpunt. Zij gaat met pensioen en genieten van welverdiende vrije tijd. Annet is vanaf het begin een vaste waarde geweest binnen het Spel- en opvoedpunt. Als pedagoog heeft zij heel veel ouders met raad en daad ter zijde gestaan met tips en opvoedadvies.

Samen met haar collega, Pedagogisch medewerker Gulay Yigitdol, bood Annet een luisterend oor voor ouders/verzorgers die dat nodig hadden. De impact die dit had/heeft op de bezoekers van het Spel- en opvoedpunt, ouders met hun kinderen, is van grote waarde.

Gulay: “Haar geduld om aandachtig en zonder oordeel te luisteren, haar wijze adviezen en warme professionaliteit zullen echt worden gemist! Annet laat een blijvende indruk op ons achter.”

Het uitzwaaimoment van Annet staat gepland op donderdag 27 juni vanaf 15.15 uur, natuurlijk bij het Spel- en opvoedpunt in de Waterlelie, waar zij al die jaren heeft gewerkt.

Het opvoedpunt en spelinloop spelen bij kinderdagopvangorganisatie Vlietkinderen een belangrijke rol in de ondersteuning van ouders/verzorgers bij de opvoeding van hun kinderen. Naast opvoedadvies, een eventuele doorverwijzing als meer hulp nodig is, maar ook voor het lenen van spellen en speelgoed kun je hier terecht. Daarnaast is de samenwerking met de Voorschoolse educatie (VE) peuterspeelzalen en het basisonderwijs van belang om samen te werken aan gelijke kansen voor alle kinderen.

Het Spel- en opvoedpunt is een initiatief van de gemeente Leidschendam-Voorburg. De uitvoering ligt in handen van Vlietkinderen, maatschappelijke kinderopvang. Het opvoedpunt met speluitleen is gehuisvest in IKEC De Waterlelie, Leidschendam. Er is een dependance in Voorburg bij peuterspeelzaal De Ballon.

 


Door: Vlietkinderen