Voorburgs Dagblad | 'Trots op keurmerk van bestuur Register Letselschade'

'Trots op keurmerk van bestuur Register Letselschade'

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het bestuur van Register Letselschade heeft recent verklaard dat het keurmerk wederom wordt verleend aan Van der Toorn Personenschade. Hier zijn we uiteraard bijzonder blij mee. Het Register Letselschade ontwikkelt en handhaaft kwaliteitsnormen voor onder andere juridische rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken. Het keurmerk streeft naar bevordering van belangrijke waarborgen, zoals onafhankelijkheid, deskundigheid en transparantie.

Ik ben trots op het feit dat al sinds de totstandkoming van het keurmerk, ruim 10 jaar geleden, ons bureau aan de gestelde eisen voldoet. Wij komen overigens al bijna 20 jaar op voor het belang van slachtoffers. Onze visie op het verhalen van letselschade is simpel, maar doeltreffend: “Zorg ervoor dat de klant krijgt waar hij of zij recht op heeft. Verkoop geen loze beloften, wees altijd open en eerlijk.”

Het verbaast mij dat er nog zoveel mensen geen gebruik maken van deze kosteloze juridische begeleiding. Er moet hier meer aandacht aan worden besteed. Een nauwere samenwerking tussen slachtofferhulp Leidschendam-Voorburg is een nadrukkelijke wens om slachtoffers van het eerste uur meteen terzijde te kunnen staan.

Het opstarten van een inloopspreekuur bij Van der Toorn Personenschade zal binnenkort in het nieuwe pand aan het Stationsplein 6 te Voorburg eveneens gestalte gaan krijgen. Binnenkort volgt hierover een nader bericht.

Voor nadere informatie: www.letselschadebureau.nl


Foto: Digitaal Dagblad