Voorburgs Dagblad | Tony Kruisland: ‘Ogen en oren van de Rabobank’
mainImage

Tony Kruisland: ‘Ogen en oren van de Rabobank’

Afbeelding is niet meer beschikbaar
5 mei 2018, 09:48 uur
Geld & Recht

De Rabobank is voor de 51-jarige Voorburger Tony Kruisland veel meer dan alleen zomaar een werkgever. De aanwezige expertise in de financiële dienstverlening en de lokale betrokkenheid spreken hem enorm aan.

,,De Rabobank is écht een mooi bedrijf’’, zegt Tony Kruisland, die als private banker belast is met vermogensbeheer. ,,Het geeft me nog steeds iedere dag voldoening om met onze vele tevreden klanten om te gaan. Je merkt dat we in lokaal opzicht een grote achterban hebben. Zowel bij onze klanten als mijn collega’s’’.

Marktteams

Dit laatste blijkt ook uit opgerichte marktteams, die bestaan uit verschillende medewerkers met verstand van zaken. Van MKB tot Private Banking en van de dagelijkse Bankzaken tot Financieel Adviseurs. De marktteams bestaan uit medewerkers van de Rabobank die als ‘ogen en oren’ van de bank weten wat er speelt in de stad waar ze zelf werken én wonen.

Suggesties

,,Ook in Leidschendam-Voorburg zijn we er druk mee om de marktteams verder handen en voeten geven’’, zegt Tony Kruisland. ,,Collega’s die elders in de regio of het land werken, maar wonen in Leidschendam-Voorburg, geven allerlei suggesties door. Hierdoor wordt onze band met verenigingen, maatschappelijke organisaties en de evenementen in lokaal opzicht nog sterker’’.

Jongeren

De Rabobank heeft in Leidschendam-Voorburg dit jaar extra aandacht voor jongeren in het 'Maatschappelijk Jaarplan'. ,,Jongeren bereik je uiteindelijk niet door over ze te praten, maar door vooral mét ze te praten”, stelt Tony. ,,We willen hen steunen door ze de mogelijkheden te geven om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Dit geldt in verschillende opzichten, zowel sociaal maatschappelijk als in de sport’’.

Verenigingsleven

Tony Kruisland is zelf actief in  het verenigingsleven in Leidschendam-Voorburg. Zo is hij nu trainer op invalbasis en binnenkort vaste trainer bij de jeugd van basketbalvereniging CobraNova en maakte zich daarvoor verdienstelijk in de sponsorcommissie van de Voorburgse Rugbyclub. Hij kwam bij beide clubs terecht doordat zijn zoon er ging spelen. ,,Net als veel ouders volg je het sporten van je kind’’, zegt hij. ,,Het is bijzonder aangenaam om bij zo’n club betrokken te raken, maar de praktijk leert dat het binnen een vereniging vaak op dezelfde mensen neerkomt. Ik heb daar echt veel respect voor. Zij houden zo’n club vaak draaiende. Ik zou iedere ouder willen oproepen om te helpen bij de club van je kind. Al is dat maar een half uurtje per week''.

,,De Rabobank wil het verenigingsleven een steun in de rug geven door hen te steunen. Schroom daarom niet om ons hiervoor te benaderen. We kunnen dan altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. De jaarlijkse Rabo ClukkasCampagne-actie is een aansprekend voorbeeld hoe de Rabobank verenigingen steunt’’.

Gemeente

Een gesprek met Tony Kruisland gaat overigens al gauw over de gemeente Leidschendam-Voorburg. Vooral als je er samen bent opgegroeid. ,,We vormen een stad, maar het is en blijft een dorp’’, lacht hij. ,,Het is hier heerlijk wonen. Bij evenementen, tijdens de feestdagen en op de sportvelden is het vaak een feest van herkenning. Ik houd daarvan. Spelenderwijs vergroot je zodoende ook weer je zakelijke en privé-netwerk’’.

Door Bart Bakker

 


Foto: Digitaal Dagblad