Voorburgs Dagblad | Teun Koek: 'Winkels in 'Fresh!' bijna allemaal gevuld'

Teun Koek: 'Winkels in 'Fresh!' bijna allemaal gevuld'

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Unibail-Rodamco is verheugd te melden dat weer verschillende winkels zijn verhuurd in Fresh!, de versmarkt van Mall of the Netherlands. Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands dat wordt opgeleverd. De verwachte opening staat gepland voor 28 augustus 2018.

“Wij zijn blij te kunnen melden dat de winkels in Fresh! nu bijna geheel gevuld zijn met veel verschillende versaanbieders passend bij de ambitie van Mall of the Netherlands. Door deze laatste toevoegingen ontstaat er een divers en kwalitatief versaanbod wat Fresh! een belangrijke winkelbestemming binnen Mall of the Netherlands maakt” aldus Teun Koek, projectleider vanuit Unibail-Rodamco.

Nieuwe huurders Fresh!

De nieuwe huurcontracten zijn afgesloten met onder andere de volgende winkels:

-        Salad Box: een groot assortiment met verse en gezonde salades, heerlijke soepen en verse sappen.

-        Itoshii Sushi Shop: vers bereide sushi, gemaakt door een sushi chef met de allerbeste ingrediënten uit de Japanse keuken aangevuld met allerlei Japanse artikelen.

-        More Pastry: een authentieke banketbakker waar taarten, desserts en gebakjes op ambachtelijke wijze wordt gemaakt zonder gebruik te maken van kunstmatige smaak- en zoetstoffen, maar met alleen verantwoorde ingrediënten.

-        YoYo! Korean Food: Koreaans overheerlijk streetfood. Denk hierbij aan bibimbap; een lekkere rijst salade met veel verse groente en verschillende toppings.

Upgrade huidige verswinkels

De verswinkels die nu al in het winkelcentrum gevestigd zijn krijgen een facelift. Zo zal Middendorp Groente & Fruit verhuizen naar een volledig nieuwe winkel, Slagerij Christiaanse zal de winkel gaan uitbreiden en Bakker van Maanen, Kaas & Zo en Kippie krijgen een volledig nieuwe gevel. Indonesische specialist Toko Bali zal verplaatsen naar Fresh! Met dit complete winkelaanbod speelt de vastgoedeigenaar in op een totaalaanbod gespecialiseerd in voedsel en versproducten.

Versmarkt Fresh!

Fresh! is de versmarkt binnen Mall of the Netherlands met 4.000 gratis parkeerplaatsen (cruciaal voor het succes van verswinkels). In Fresh! komen uitsluitend winkels met voedsel en versproducten gericht op de dagelijkse boodschappen. Het is een unieke en prettige omgeving waar de winkeliers hun producten op aantrekkelijke wijze presenteren om de beleving te optimaliseren. Bovendien is het ook een plek voor ontspanning en vermaak met veel aandacht voor smaaksensaties en kooktechnieken. Zo vinden met enige regelmaat uiteenlopende evenementen plaats, waaronder kooklessen, proeverijen en demonstraties.

Bron: Unibail-Rodamco


Foto: Digitaal Dagblad