Voorburgs Dagblad | LBC Businessclub schenkt motor aan Hubertus-Brandaan

LBC Businessclub schenkt motor aan Hubertus-Brandaan

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De Waterscouts-tak van Scouting Hubertus-Brandaan groeit. Om de kinderen in de kano’s op het water veilig te begeleiden, is een boot met buitenboordmotor nodig. Het bootje is er al, maar een buitenboordmotor ontbrak. De LBC Businessclub schiet de Scouts te hulp met een prachtige motor.

Op zaterdag 21 april is om 14.00 uur de officiële overdracht bij het haventje van Scouting Hubertus-Brandaan aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Hubertus-Brandaan ondersteunt die dag ook  de opening van het Watersportseizoen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De motor kan dus meteen worden ingezet. De Waterscouts, speltak met kinderen tussen 10 en 14 jaar, versieren alle kano’s en varen vanaf 14.30 uur mee in de bonte stoet die richting de Oude Haven in Voorburg vaart.

‘We zijn erg blij met de ondersteuning van de LBC Businessclub’, vertelt Rob Kruijff, teamleider van de Waterscouts bij Hubertus-Brandaan. ‘We doen allerlei kanospelen op het water en houden ook weleens een trektocht. Het is belangrijk om met een bootje standby te zijn, om de veiligheid van de kinderen te borgen. Echt geweldig dat de LBC Businessclub op deze manier het jeugdwerk ondersteunt.’

Ook een keer meedoen met Scouting Hubertus-Brandaan? Neem contact op via 06 54 32 14 82, kijk op www.hubertus-brandaan.nl of kom op een zaterdag langs.

Interesse in de LBC Businessclub? Kijk op www.lbcbusinessclub voor meer informatie. Ondernemers zijn van harte welkom op een van de bijeenkomsten.

Bron: Scouting Hubertus-Brandaan en de LBC Businessclub


Foto: Digitaal Dagblad