Voorburgs Dagblad | In stijl naar het schoolgala......

In stijl naar het schoolgala......

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het zit er al weer bijna aan te komen: het (school)gala! Daar wil jij als jongeman natuurlijk goed voor de dag komen. Zowel je outfit als het vervoer dienen die avond perfect te zijn. Only for Men wil jou daar graag bij helpen. Wij bieden jou de mogelijkheid om met je beste vrienden in stijl naar het gala te gaan. Je maakt nu kans op een rit in een limousine naar jouw gala. Hoe kun je dit winnen? Heel simpel. Aangezien je toch een kostuum nodig hebt voor deze speciale gelegenheid, en ja je moet écht in kostuum verschijnen, hebben wij deze twee dingen aan elkaar gekoppeld. Bij aankoop van een Runway for Party People kostuum, maak je kans op de limousine.

De actie loopt in de Only for Men winkels. Laat je gegevens achter en je staat automatisch ingeschreven voor deze actie. De actie loopt t/m 22 april 2018. Ben jij de grote winnaar? Dan krijg je hier automatisch bericht van.

Runway Party
Nog een mooi voordeel: we hebben een speciale Runway deal. Een kostuum én overhemd voor maar €199,95! En de naam ‘Runway for Party People’ zegt het eigenlijk al, dit zijn kostuums voor de jongemannen die een feestje hebben.

Het model van deze pakken is helemaal toegespitst op de jongeman van nu. Iedere jongeman wil strak in het pak, wat met Runway for Party People zeker gaat lukken. De kostuums zijn vlot, stijlvol en zeer getailleerd en verkrijgbaar in zowel grote als kleine maten. De Runway for Party People kostuums zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een goed pak, voor een leuke prijs. Dat wil toch iedereen?

De kostuums van Runway for Party People hebben een extra slim fit pasvorm en zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Ook hebben ze een grote maatboog: maten 42 t/m 54 en 90 t/m 102. Naast de pakken zijn er ook bijpassende overhemden in het assortiment, in allerlei kleuren. De Runway overhemden hebben dezelfde snit als de kostuums: jong en slank. Met de overhemden in dezelfde stijl als het pak is jouw outfit helemaal compleet, en geschikt voor ieder feestje!

Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je in stijl naar je gala gaat: met een goed kostuum én in een limousine!

Shop je Runway for Party People kostuum in één van de Only for Men winkels!


Foto: Digitaal Dagblad