Voorburgs Dagblad | Grote actie met voedselpakketten op Haagse Markt

Grote actie met voedselpakketten op Haagse Markt

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Wim van Leeuwen en Appie el Massaoudi namen op de Haagse Markt het initiatief om een grote actie te houden waarbij voedselpakketen worden samengesteld. Mede dankzij de inzet, steun en betrokkenheid van de ondernemers op de Haagse markt worden er hierdoor maandag op de Haagse markt voedselpakketten uitgedeeld. De marktkooplui komen dan hiervoor groente en fruit doneren. Diverse raadsleden en de wethouders Bert van Alphen en Rachid Guernaoui van de gemeente Den Haag gaan deze voedselpakketten vervolgens  samenstellen.

Betrokkenheid

,,De Rabobank toont bij de actie voor de voedselpakketten zijn maatschappelijke betrokkenheid door een donatie voor (vlees)producten in de voedselpakketten te geven’’, zegt Harmen Bosma, rayondirecteur van de Rabobank Regio Den Haag. ,,We zijn reeds jaren in de Schildersbuurt actief. Het is mooi om partner van deze bijzondere actie te kunnen zijn. We helpen maandag ook bij het uitdelen van de voedselpakketten’’.

Loterij

De actie gaat echter veel verder dan alleen voedselwaren. Door middel van een loterij kunnen de bezoekers van de Haagse markt prijzen winnen, die door de ondernemers beschikbaar zijn gesteld. Hierdoor zijn karren vol prijzen ontstaan. De loterij belooft maandag dan ook een mooie happening te worden. De aanwezige wethouders zullen bij de trekking van de loterij worden betrokken.

Door Bart Bakker

 

 


Foto: Digitaal Dagblad