Voorburgs Dagblad | ‘Exclusieve Italiaanse charme, finesse en romantiek….’

‘Exclusieve Italiaanse charme, finesse en romantiek….’

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

 De Voorburgse onderneemster en ontwerpster Els Breugem importeert via haar bedrijf VANELS exclusieve Italiaanse handtassen en Italiaanse zuiver zijde sjaals, alles honderd procent gemaakt in Italië en exclusief vervaardigd onder eigen label. 

,,De Portofino handtas die speciaal voor VANELS gemaakt wordt in Milaan, heeft een bamboe handvat en wordt gedecoreerd met een zuiver zijden Italiaanse sjaal’’, vertelt Els met enige trots. ,,De handtassen en sjaals zijn van een hoogwaardige kwaliteit''.,,Het unieke aan mijn handtas is (behalve dat hij in talloze kleuren en soorten leer, zoals metallic, leverbaar is) dat elke tas persoonlijk is doordat je naar eigen smaak een zijden sjaal aan de tas kan toevoegen, en afhankelijk van de outfit, je makkelijk deze sjaal kunt verwisselen voor een andere sjaal''.De prachtige zuiver zijden Italiaanse sjaal (90 x 90 cm) kan, als deze niet in de tas zit, gedragen worden als accessoire om de outfit te completeren”.

Pop-up store

Els Breugem is in december 2016 begonnen met haar bedrijf. Zij verkoopt haar collectie uitsluitend online, maar neemt regelmatig deel aan zogenaamde Pop-up store dagen in exclusieve winkels voor een presentatie van het assortiment. “Eerlijk gezegd vind ik dat nog het meest plezierige om te doen” zegt Els enthousiast. “Het contact met de klanten geeft enorm veel voldoening. Met name als je merkt dat de Portofino handtas zo enthousiast wordt ontvangen’’.Idee

Het hele idee voor de VANELS Portofino handtas is ontstaan tijdens een vakantie in Italië. “Ik heb daar per toeval iemand ontmoet die een klein familiebedrijf heeft, dat al jaren de beste kwaliteit handtassen fabriceert. Alles wordt daar nog met de hand gemaakt. In samenspraak hebben we de Portofino handtas ontworpen, met een bamboe handvat en een Italiaanse zijde sjaal. Dit is voor mij het summum van exclusieve Italiaanse charme, finesse en romantiek''.

Interesse?

Op 1,2 en 3 juni zal VANELS deelnemen aan het Italië Evenement http://www.italieevenement.nl de place to be voor Italië liefhebbers. Het webshop adres van VANELS is  www.vanelsdesign.com , instagram @vanelsdesign .

Door Monique Brus

Foto's PR. 

Openingsfoto: Els Breugem tijdens een presentatie van haar unieke assortiment. 


Foto: Digitaal Dagblad