YouTube-held JJ van CoComelon in Sea Life Scheveningen

11 February 2024, 11:49 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Sea Life Scheveningen

Tot en met 25 februari staat Sea Life Scheveningen in het teken van de bekende YouTube-serie CoComelon. Tijdens het bezoek aan Sea Life zingt hoofdrolspeler JJ een lied dat speciaal is gemaakt voor de attractie om zo meer te leren over de dieren in het aquarium.

Kinderen die de attractie deze maand bezoeken kunnen door middel van verschillende interactieve opdrachten de ontbrekende woorden vinden om het lied van JJ compleet te maken. Daarnaast is er dagelijks een meet and greet.

CoComelon is een populaire animatieserie voor jonge kinderen en peuters, dat ook educatieve inhoud zoals kinderliedjes, verhalen en leerzame activiteiten bevat. “We vinden het maar al te leuk dat we JJ mogen ontvangen in onze attractie", zegt Youri Goudkuil, Marketing Manager van Sea Life. "Zijn aanwezigheid voegt een extra dosis vreugde en opwinding toe."

Sea Life Scheveningen is een groot openbaar aquarium in Scheveningen, geopend in 1993. Het is onderdeel van de internationale keten Sea Life, de grootste aquarium-uitbater in de wereld met verdere vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië en Spanje.