Voorburgs Dagblad | Wethouder Parbhudayal neemt boek De Gelukstafel in ontvangst
mainImage

Wethouder Parbhudayal neemt boek De Gelukstafel in ontvangst

22 februari 2021, 13:45 uur
Den Haag & Regio

Wethouder Kavita Parbhudayal van Zorg, Jeugd en Volksgezondheid heeft vorige week in Den Haag  het eerste exemplaar van het boek De Gelukstafel uit handen van Sonja Zimmerman van Vraagelkaar in ontvangst genomen.

Van dit boek mag Vraagelkaar enkele honderden exemplaren verspreiden onder inwoners van Den Haag. Mensen die graag meer vriendschap en geluk willen ervaren, maar het boek zelf niet kunnen aanschaffen. Honderd exemplaren zullen worden verspreid via de Helpdesk Geldzaken aan inwoners uit Loosduinen, Scheveningen, Segbroek en Escamp.

De Gelukstafel is een boek vol bijzondere verhalen en waardevolle inzichten voor meer geluk, veerkracht én vriendschap. Na duizenden gesprekken met leden van Vraagelkaar, heeft Janet Turkstra, oprichter van Vraagelkaar.nl, in tien verhalen de kern te pakken over veerkracht, vriendschap én geluk. Met uitleg over de achterliggende theorie en praktische tips. Niemand minder dan Machteld Huber, oprichter van het Institute for Positive Health schreef het voorwoord.

Mede mogelijk gemaakt door meerdere fondsen, mag Vraagelkaar 1.000 exemplaren van het boek verspreiden onder kwetsbare leden met beperkte financiële middelen. Diverse welzijns- en zorgorganisaties, waaronder de Helpdesk Geldzaken, ondersteunen bij de uitvoering hiervan.  De Fondsen Stichting RCOAK, Sluyterman van Loo, Achmea Health Foundation en Eleven Floawers Foundation ondersteunen Vraagelkaar in het realiseren van meer impact. Het boek De Gelukstafel maakt hier onderdeel van uit.