Royal Christmas Fair op Lange Voorhout feestelijk geopend

8 December 2022, 20:59 uur
Den Haag & Regio
mainImage

Na twee jaar van afwezigheid is donderdag de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout geopend door wethouder Saskia Bruines van Economie, die symbolisch de sleutel van Den Haag overhandigde aan de Kerstman.

Een vol Royal Christmas House, kerstklassiekers door de speakers en een warme beker choco of glühwein brachten de eerste bezoekers direct in de ultieme kerstsfeer. De meest sfeervolle, duurzame en grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland is nog tot en met zondag 23 december dagelijks gratis te bezoeken. 

Bruines: "Wat ben ik ontzettend blij en trots dat de Royal Christmas Fair dit jaar eindelijk weer door kan gaan. Het prachtige Lange Voorhout is omgetoverd tot een plek waar je het ultieme kerstgevoel kunt beleven. Ik hoop dat veel inwoners en bezoekers een bezoek brengen aan de sfeervolle kerstmarkt midden in het Museumkwartier."

Tekst gaat door onder foto.

16 dagen lang Kerstmis

De Royal Christmas Fair is 16 dagen lang gratis te bezoeken en is daarmee de grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland. Op het festivalterrein staan tientallen kersthuisjes vol ambachtelijke producten onder een verlichte hemel van duizenden twinkelende lichtjes. Dampende glühwein, knisperende haardvuurtjes en gezellige muziek maken de totale kerstbeleving compleet.