Ronald van der Geer sportpresentator bij Radio West

18 August 2022, 11:23 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Omroep West

Vanaf komend weekend gaat de bal weer rollen over de velden bij de clubs in de Tweede en Derde Divisie van het amateurvoetbal in de regio. Met de start van het voetbalseizoen start ook weer Radio West Sport op de regionale zender. Vanaf zaterdag 20 augustus presenteert Ronald van der Geer ieder weekend dit programma van 14.00 tot 18.00 uur.

Ronald van der Geer valt al enkele jaren regelmatig in bij programma’s op de radiozender. Eerder werkte hij als sportcommentator bij de NOS en SBS. OOk was hij lange tijd perswoordvoerder bij ADO Den Haag. Momenteel werkt hij voor Ziggo Sport en ESPN en diverse andere regionale omroepen.

"Bij Radio West Sport keer ik eigenlijk terug naar mijn roots", zegt Van der Geer. "Ik ben altijd gek geweest op sport en radio en daar hele mooie dingen mee gedaan. Radio was lang weg in mijn carrière maar sinds een paar jaar weer helemaal terug en nu dus ook met sport. Eigenlijk is dit het leukst. Alles komt samen: de regio, het radiomaken –en dat is echt druk met al die verslaggevers bij de diverse wedstrijden op mijn oor- en niet te vergeten de topwedstrijden, want er zitten echt pareltjes tussen de clubs in de Tweede en Derde Divisie. Ik heb er enorm veel zin in.”