mainImage

HEMA opent exclusieve pop-up in Westfield Mall

Hier komt de HEMA-pas pop-up in de Westfield Mall of the Netherlands.
18 mei 2022, 08:54 uur
Den Haag & Regio

De HEMA-klantenpas bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd. Vandaag woensdag 18 mei opent HEMA), samen met presentator en acteur Buddy Vedder, in de Westfield Mall te Leidschendam om 11:00 uur haar eerste HEMA-pas pop-up. Bouw een feestje met alle HEMA klassiekers, zo kun je schommelen op een grote tompush, duizelig worden op een doordraairookworst en shinen op de 'rodeo' Takkie!

Een nieuw jasje
De eerste 500 bezoekers krijgen een paar originele limited tompouce sokken cadeau. Deze sokken en een set grappige wenskaarten krijgt elke klantenpashouder tegen inlevering van gespaarde punten. Daarnaast krijgt de klantenpas een nieuw jasje. Een nieuwe frisse uitstraling met veel kleur met voor de pashouders steeds weer nieuw voordeel, gratis producten en vaker limited editions.

HEMA-pas pop-up         
Om de hoek van het HEMA-filiaal in de Westfield Mall of the Netherlands komt de eerste pop-up. Bezit je al een klantenpas van HEMA, dan ben je óók van harte welkom en kun je de pop-up direct betreden. Heb je geen klantenpas dan kun je er ter plekke één bemachtigen. Openingstijden HEMA-pas pop-up zijn van 18 mei tot en met 24 mei van 10:00-20:00 uur.


Foto: PR