Gratis opwarmer voor de kerstdagen in Zuiderparktheater

1 December 2023, 13:31 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Pix4free

Het Zuiderparktheater in Den Haag gaat zondagmiddag 24 december van 12.00 tot 16.00 uur open voor een Wintercafé, speciaal bedoeld voor mensen uit de omgeving van het park die wel een opsteker in deze donkere dagen kunnen gebruiken.

De vrijwilligers van het theater zorgen voor een unieke kermis van spelletjes, hete soep en mooie prijzen. Het kerstfeest wordt georganiseerd in samenwerking met Minimahulp070. De toegang is gratis.

Iedereen kan doorlopend meedoen aan spelletjes als enveloptrekken, eendjes vangen, blikwerpen, zuurstokpoepen en tossen, en daarmee geweldige prijzen winnen. Tussen de spelletjes door kunnen kinderen lekker springen op het springkussen.

Tekst gaat door onder foto.

Beauty salon

De artiestenkleedkamers van het theater worden omgetoverd tot een beauty salon waar vrijwilligers klaar staan met make-up. In een photobooth kan met een selfie het resultaat worden vastgelegd. Verder is er een marktje met verse groenten en fruit, levensmiddelen en - dankzij de Dierenvoedselbank - ook dierenvoeding.

Muzikanten Julie Scott en Roeland Drost komen langs om met Nederlandstalige muziek het feest compleet te maken. Zij treden op van 13.30 tot 15.00 uur waarna een grote loterij start. Tussendoor draait DJ Valentijn gezellige kerstplaatjes. Dit alles wordt vergezeld door gratis warme soep, versgebakken oliebollen, hete chocolademelk, pikante popcorn en besuikerde poffertjes.