mainImage

350 ouderen blij gemaakt met Vakantiepost vanuit Vakantiepark

18 augustus 2022, 16:11 uur
Den Haag & Regio

Het Zuiderpark Vakantiepark is na zes weken plezier bijna ten einde. Met de muzikale familievoorstelling 'Be Bach' en een hilarische Brulrace is het zomerprogramma afgesloten. De voorstelling van Ernst en Bobbie bij Zuiderpark Live aanstaande zondag is nog een toegift op de vakantie.

Zo’n 4.500 bezoekers kwamen deze zomer naar het openluchttheater voor sport, spel, kunst en theater. "We hebben fors meer bezoekers mogen verwelkomen in het Zuiderparktheater, zo’n 1.500 meer dan bij de eerste editie in 2021. Echt uit alle wijken kwamen Haagse kinderen voor het vakantiegevoel. De zon scheen dit jaar nagenoeg alle dagen en zelfs tijdens de hittegolf was het op ons eiland fijn toeven", zegt directeur Berend Dikkers.

In het Vakantiepark werd ook veel meegedaan aan de workshop Vakantiepost in samenwerking met de Vakantiepas. In totaal 350 Haagse ouderen die wonen in een Florence Zorginstelling kregen per post de vakantiegroeten van kinderen.

Tekst gaat door onder foto.

Samenwerking

Vakantiepark Zuiderpark is een samenwerking van het Zuiderparktheater, Vakantiepas, Ooievaarspas, Theater Dakota en Bibliotheek Den Haag. Volgens jaar start het Vakantiepark op maandag 10 juli.