Voorburgs Dagblad | Voorburgs Dagblad gaat verder uitbreiden

Voorburgs Dagblad gaat verder uitbreiden

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Voorburgs Dagblad gaat zijn positie nog verder verstevigen. In plaats van tien artikelen per dag zeven per week gaat de redactie over naar zo'n dertien tot vijftien artikelen per dag over onder andere Leidschendam-Voorburg. Dit gebeurt zeven dagen per week. Getuige ons bereik en de enorme lezersaantallen, spelen we nog altijd in op een enorme behoefte. Onze redactie gaat niet alleen het volume, maar ook de kwaliteit verder omhoog brengen. Ik heb persoonlijk een hekel aan nepnieuws dat regelmatig in andere media is te vinden of door idioten bij ons wordt aangeleverd. Ook hier zullen we bijzonder alert op zijn. De eerste zwarte lijst van aanbieders hiervan is aangelegd.

Voorburgs Dagblad is in ieder geval hét podium waar dagelijks nieuws over onder andere Leidschendam-Voorburg is te vinden. We hebben niet voor niets een uitstekende redactie en zo'n 25 columnisten. Tevens hechten we waarde aan een belangrijke sociale rol in de stad en de lokale gemeenschappen. Dat is ook de reden dat we binnenkort wederom mediapartner zijn van een evenement als 'A Walk in the Park' waar duizenden bezoekers op afkomen.

Dat zie je ook terug op onze Facebook-pagina die inmiddels naar 4800 volgers is gegaan waar dagelijks ieder artikel op wordt geplaatst. (Beledigende reacties van lezers, die tegenwoordig overal wel eens voorkomen, worden direct verwijderd).

Op ons twitter-account zitten we inmiddels ruim over de 1600. Het maandelijkse bereik van de krant omvat inmiddels gemiddeld zo'n 150.000 lezers. De abonnementen op de gratis E-Paper, die iedere avond om 19.00 uur wordt verzonden, zit over de 3.000. De App, die overigens razendsnel is, heeft 1200 downloads.

Kortom, mooie aantallen die we gedoceerd verder gaan uitbouwen en graag blijven delen.

Voor ondernemers zijn we een serieuze partij als het gaat om de onlinemarketing waar veel mogelijkheden liggen. Geinteresseerden kunnen hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Onze redactie zoekt overigens (betrouwbare) correspondenten met een kwalitatief goede pen en een representatief voorkomen.

Bart Bakker is medeverantwoordelijk voor de redactie, de onlinemarketing en de commercie van Voorburgs Dagblad, dat onderdeel is van Digitaal Dagblad BV. 

Mail: [email protected] 

Mob: 06- 50617122

 

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad