Voorburgs Dagblad | Kerstinkopen doe je toch om de hoek?

Kerstinkopen doe je toch om de hoek?

mainImage

Ik mag van geluk spreken dat mijn makelaarskantoor midden in het gezellige en sfeervolle Huygenskwartier is gevestigd.Wat een gave ondernemingen kent het historische centrum van Voorburg toch. Een Latte Macchiato bij 'Coffee Works' met eigen gemaakte cake ;-) of bij 'Aan de tafel'. De overheerlijke kazen en noten bij het 'Proefhuys'. Champagne en wijn bij 'wijnhuis Huygens' en de dagelijkse boodschappen bij AH of Hoogvliet.

Als je van Italiaans houdt dan kan je ook 'los'. Bij 'Elpidio' haal je echt de heerlijkste vers gemaakte pasta's en lekker (betaalbaar) uiteten kan bij 'Donati' of 'Fratelli'. En wist je dat we ook de allerbeste Indonesische toko's hebben?  Voor de (vrijdagmiddag) borrel kan je onder andere terecht aan de vliet bij 'The River' of op het terras in het zonnetje bij 'The Village'. Iedere dag kan je bij '1723' een overheerlijke verse daghap eten en vergeet ook de Meatpoint, Papermoon, De Heeren van Huygens en de Barquichon niet. Maar even een biertje halen bij 'The Fox' , Het Torentje, of de 'Hopkamer' kan ook.

Trouwens heb je de oesters al geprobeerd bij 'Fruit de Mer'? Zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat een geweldige horeca EN alles gewoon om de hoek!

Voor prachtige (en 'perfect fit') lingerie ga ik natuurlijk naar 'Blinklingerie'. Ingrid weet precies wat ik mooi vind. Zelfs in de avonduren stuurt ze mij een bericht dat er iets binnen is gekomen wat wel echt geweldig is. Vervolgens geeft ze het nog cadeau ook. Wat een top service.

Voor de beste stagiair 'ever' wilde ik een persoonlijk aandenken scoren en ben ik bij Manda van 'Orfevre' binnen gestapt. Ik vertelde haar wat voor 'ster' stagiair ik heb en hoe betrokken ze is bij ons kantoor en het vastgoed. Ze heeft een armband met twee bedeltjes (een sleuteltje en een ster) op maat gemaakt. Helemaal geweldig.

Heb je nog een origineel cadeau nodig voor de feestdagen? Een portretfoto laten maken bij 'Ayse Hendriks'. Voor de hipste & leukste modewinkels ben je in het Huygenskwartier ook helemaal aan het juiste adres.  We hebben zelfs een heuse beroemde tattooshop. En niet te vergeten twee musea, een yoga studio, een gigantisch schilderatelier, kunstenaars, gave interieurwinkels, een boekenwinkel en op zaterdag een heel gezellige markt.

Steun jij ook de lokale middenstand? Doen hoor! Je krijgt er veel persoonlijke service, uitstekende adviezen en ontzettende lol voor terug!!
Tot ziens in ons Huygenskwartier en steun de lokale ondernemer. 

Benedikte Zijlstra is directeur van Meijs & Alink NVM Makelaardij en Consultancy. Tevens is onze columniste voorzitter van het MKB