Voorburgs Dagblad | Hindernissen nemen

Hindernissen nemen

mainImage

Januari is ook voor een club als Westvliet een maand waarin wij veel nieuwe leden welkom heten. Het is geweldig om te zien dat zoveel leden hun vertrouwen schenken aan ons. Mijn team en ik zetten elke dag alles op alles om onze leden een gezellige, sportieve ervaring te geven.Het is dan ook onze missie om bezig te zijn in de sportieve vrijetijdssector en faciliteiten te bieden voor een actief en gezond leven. Wij streven naar kwaliteit voor onze klanten; de Westvliet-beleving staat voor gezelligheid, plezier en gezondheid.

Wij zien onszelf als dé familieclub in Voorburg-Leidschendam en omgeving met een uitgebreid aanbod aan sport, ontspanning en gezondheid. Onze leden worden gastvrij ontvangen in een gezellige clubomgeving waar Westvliet zich inzet voor herkenning en erkenning van de leden. Dít is onze visie!

Deel van de Westvliet-beleving is dat ons personeel zich op veel momenten vriendschappelijk en sportief mengt onder de leden. Dat doen we in de club, maar ook daarbuiten! Zoals met de Muddy Angel Run vorig jaar. Na het succes hiervan met 36 deelnemende dames, personeel en leden, hebben we dit jaar onze zinnen gezet op een evenement dat voor dames én heren is.

In april gaan we daarom met een hele groep leden en personeelsleden meedoen aan de Color Obstacle Rush op renbaan Duindigt in Wassenaar. Op een renbaan van 5 kilometer lang met 20 okstakels, 8 kleurenstations en 20 muzieklokaties gaan wij er met ons Westvlietteam tegenaan! Wij houden van sport en ook van ‘fun’ en die twee zijn zo geweldig te combineren!

Ik kan zelf natuurlijk niet achterblijven. Ik loop al 2 tot 3 keer per week ruim 6 kilometer hard in de omgeving waar ik woon. Heerlijk om te doen en makkelijk, omdat ik meteen de hond meeneem. Zij blij en ik blij en lekker effectief in mijn leven met chronisch tijdgebrek. Nu ik mee ga doen met een Westvlietteam aan deze hindernisbaan, ben ik mij wel erg bewust van mijn ‘slappe’ armen. Met hardlopen mis je de krachttraining in het bovenlichaam.

Kijk, en hier is mijn volgende doel!

Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor begeleiding bij één van onze specialisten voor de cirkeltraining, zodat ik naast die 5 kilometer rennen óók over die hindernissen kan komen. Staat namelijk wel een beetje suf als de manager van Westvliet ergens achteraan ‘bungelt’.

Ambani de Haan

General manager van Westvliet Family Sports & Health Club

www.westvliet.nl

Onderneem nu actie!

Heb jij een bepaald sport- of gezondheidsdoel en wil jij graag goed begeleid worden door sportspecialisten? Kom langs bij Westvliet Family Sports & Health Club en laat je informeren naar alle mogelijkheden die wij bieden om jou een fitter en gezonder 2020 te geven!

Word lid en sport tot maart 2020 gratis!