Voorburgs Dagblad | Het zijn de goede-weerstand-weken

Het zijn de goede-weerstand-weken

mainImage

Het Coronavirus houdt iedereen bezig. Niet voor niets. Er is nu officieel een pandemie, Italië is afgesloten en we kunnen vanaf nu niet meer als Europeaan naar Amerika vliegen. Elke dag komen er in Nederland besmettingen bij. Het virus raakt ons op verschillende manieren allemaal.

Als healthclub draait het bij ons elke dag om gezondheid. Met of zonder coronavirus, het is onze missie iedereen te motiveren om aan de beste versie van zichzelf te werken. Onze visie is dat een goede gezondheid een balans is tussen beweging, ontspanning en voeding. Een goede gezondheid betekent niet dat je geen virus kunt oplopen, maar hij kan het immuunsysteem wel beter ondersteunen en helpt je weerstand te verhogen.

Bij ons op de club doen we er alles aan om de omgeving zo hygiënisch mogelijk te krijgen en te houden. De schoonmaakploeg reinigt met desinfecterend schoonmaakmiddel, ons team maakt continu schoon, bij elke kraan kan je je handen wassen met zeep en afdrogen met papier en mijn personeel heeft desinfecterend handgel voor gebruik tussendoor. Daarnaast volgen we de richtlijnen van het RIVM, waaronder geen handen meer schudden. Dat is flink wennen. Het zit zo in ons service-DNA om naast die glimlach en het gedagzeggen een hand te geven. Niet meer doen dus nu.

Gelukkig komen de meeste leden gewoon naar de club om te sporten. Je gezondheid op een goed peil houden, betekent immers voldoende blijven bewegen. Westvliet heeft daarom momenteel als thema ‘de goede-weerstand-weken’. Iedereen die bij ons sport, heeft de mogelijkheid om met hulp van een voedingsspecialist te leren hoe het immuunsysteem door middel van voeding ondersteund kan worden. Zeer nuttige en belangrijke informatie die je meeneemt voor de rest van je leven. Geïnteresseerden die niet lid zijn, kunnen meedoen aan het speciale 8-weekse ‘Goede weerstand’-programma van MIJN FITPLAN. Hierin coachen we je bij het realiseren van de juiste balans tussen beweging, ontspanning en voeding. Immers, een goede weerstand ondersteunt een goede gezondheid. En al geeft dat geen garanties, met de huidige wereldwijde zorgen rondom corona is iedereen zich wel extra bewust van zijn eigen gezondheid.

Tot slot, ik wens u allen nu meer dan ooit een heel goede gezondheid toe!

Ik doe nog even mijn rondje op de Milon cirkel…

Ambani de Haan is General manager Westvliet

Voor meer informatie over het 8-weekse ‘Goede weerstand’-programma van MIJN FITPLAN, klik HIER of ga naar www.westvliet.nl

U bent altijd van harte welkom een kijkje te komen nemen.