Gemeente mag trots zijn op ‘A walk in The Park’

27 May 2018, 10:23 uur
Columns
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De gemeente Leidschendam-Voorburg mag trots zijn op het evenement ‘A Walk in the Park’. De organisatie is er met hun veelzijdige programma in geslaagd om iedereen iets te bieden. Gezinnen, jongeren, ouderen, ondernemers en culinaire liefhebbers komen allemaal volop aan hun trekken. Het is bijzonder dat alle activiteiten van het evenement komend weekeinde in de twee parken aan het Oosteinde plaatsvinden.

Ook ondernemend Leidschendam-Voorburg laat zich van hun sterke zijde zien. Zo zijn bedrijven als Vlietkinderen en de Rabobank bij het evenement betrokken en zijn de horecabedrijven in staat om duizenden mensen tijdens dit weekeinde van allerlei gerechten en lekkernijen te voorzien.

Tevens is de keuze voor Hospice Het Vliethuys als goede doel een hele bijzondere. Hoe mooi is het niet om ook op deze wijze bij het leven stil te staan? In het Hospice werken tenslotte meer dan honderd vrijwilligers.

Op deze wijze laat de organisatie zijn maatschappelijke betrokkenheid zien. Hoewel er deze zomer allerlei evenementen binnen de gemeente zijn, is ‘A Walk in the Park’ van een bijzondere allure. Leidschendam-Voorburg wordt als gemeente op een kwalitatief hoogstaande wijze zichtbaar gemaakt.

De gemeenteraad kan dan ook niets anders dan vooral dit soort evenementen te blijven steunen.  Als ‘watcher’ van de gemeenteraad zal ik de raadsleden dan ook nadrukkelijk in hun visie op het evenementenbeleid blijven volgen. Het is sowieso interessant om eens een lijstje te maken welke evenementen nu echt goed scoren. 'A Walk in the Park' staat hierbij op zeker in de top drie. Ik wens de organisatie de komende week dan ook alle succes toe. Voorburgs Dagblad zal als mediapartner iedere dag het laatste nieuws rondom het evenement belichten. Het gaat in ieder geval heel gezellig worden, want ook dat kun je aan deze organisatie wel over laten.

Bart Bakker is journalist, eindredacteur en online marketing adviseur van Voorburgs Dagblad